Over mij

Welkom bij voedingsadvies Heerenveen!

Ik ben Manola en ik kom oorspronkelijk van een eiland in de Middellandse Zee, genaamd Sardinië.

Sardinië staat bekend door de lichte blauw zee, de mooie stranden, het warme weer en het lekkere eten.

Wie kent de Mediterrane keuken niet? Honderden soorten vis, schaaldieren, vlees, verse groente, peulvruchten en natuurlijk pasta’s. Het draait bij ons om gezond, gevarieerd maar vooral gezellig eten.

In de media is zoveel informatie te vinden over voeding dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Alle verschillende adviezen over voeding die over elkaar buitelen, maken het niet makkelijker om de gezondere keuzen te maken.

Wat is gezond en veilig eten?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, ben ik mij gaan verdiepen in voedingsleer. Ik heb de opleiding Orthomoleculaire voedingsleer gevolgd uit eigen interesse en ik ben daardoor gefascineerd geraakt over de gevolgen van voeding in ons lichaam, waarna ik mij verder ben gaan specialiseren als gewichtsconsulent.

Alle kennis, ervaringen, feiten en fabels over voeding die ik tegenkwam, wil ik graag met u delen.

Aan de hand van persoonlijke coaching en begeleiding help ik mijn cliënten hun doel te bereiken. Stap voor stap, een gezond voedings- en/of bewegingspatroon aanleren en met namen rekening houden met de persoonlijk situatie en voorkeuren.

Verwacht van mij geen wondermiddel of streng dieet, maar deskundig advies over gezonde voeding. Ik maak geen gebruik van maaltijdvervangers, dieetpillen of recepten met dure ingrediënten, maar kijk naar wat uw lichaam nodig heeft en hoe dit kan passen in uw dagelijks leven.

Mijn doel is om met Voedingsadvies-heerenveen vele mensen richting een gezondere leefstijl te helpen zodat ze fitter, energieker en gelukkig zich voelen.